miercuri, 21 octombrie 2015

Rochie gri - o mică modificare

Mi-am cumparat rochia asta gri, aparent stearsa, pentru ca imi place croiala ei in forma de para. Desi coloarea mea preferata ramane rozul, o culoare vesela, nu ma feresc nici de gri. 
 De cand am probat rochia m-am gandit sa-i adaug ceva, pe undeva, altfel este prea trista. Initial am vrut sa-i pun mici, mici funde negre pe maneca, in zona mansetei. Am si cumparat panglica, apoi tot eu : "hm...gri cu negru, trist+trist, nu merge"
 M-am tot gandit si razgandit pana mi-a venit ideea sa-i pun, tot pe maneca, niste nasturi rosii. M-am gandit la fel si fel de variante de asezare a nasturilor, ca pana la urma sa-i pun in zona buzunarelor.
 Bunuzarele erau oricum foarte ascunse, daca nu as fi tinut mana in buzunar nu s-ar fi observat ca rochia are buzunare.
Acum rochia e putin mai vesela, nu mai arata ca un sac. Acum arata ca un sac cu nasturi :)), "sac" pe care il port cu placere ;;)

2 comentarii:

  1. Super faină! :) Nici mie nu-mi place griul, dar totuși am o rochie de iarnă gri care mi-e dragă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am o rochita gri, cu o croiala stilizata, in stil medieval. Am cumparat-o de la Sibiu. Era in centrul vechi un magazin cu imbracaminte fabricata in Ro, foarte frumoasa. De obicei port rochita aceea cu o basmaluta rosie cu motive traditionale, pe care o pun la gat cu coltul in fata. Fac orice sa sparg monotonia negrului si a griului ;))

      Ștergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget