luni, 19 octombrie 2015

Cizme de cauciuc - o mică modificare

In adolescenta purtam foarte mult negru. Imi placea. Apoi, in timp, am inceput sa vad mai clar griul care se asterne peste tot, din toamna pana in primavara, si am inceput sa evit negrul, atat cat s-a putut, pentru ca prea il vedeam peste tot si incepuse sa ma intristeze. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, abundenta de mall-uri si, cred, accesul la internet au schimbat mult aspectul strazii macar din punctul asta de vedere. 
Cum sunt o mare, dar MARE admiratoare al cizmelor de cauciuc, nu puteam rata nici modelul acesta, care e unul foarte popular.
 Sunt finute, lucrate bine, dar au un defect : sunt negre ;)) Mi-a venit ideea sa le pun niste fundite la spate ca sa mai sparg putin monotonia. Am gasit la o mercerie din cartier si o panglica foarte draguta cu model in carouri. 
 Gaurile le-am facut cu un aparat special cumparat de la Lidl. De aici incolo totul a fost foarte usor. In cateva minute aspectul cizmelor s-a schimbat foarte mult, desi modificarea pe care am facut-o e una mica.
 Voua cum vi se pare? Vreau sa stiu si parerea voastra pentru ca asistentul meu, dl.Costica, a avut ceva de obiectat. 
 Lui nu i-a placut cum sta fundita de la cizma dreapta, a dat cu laba si a rasucit-o ;))
 Totusi eu am avut ultimul cuvant. Am indreptat fundita si am pus cizmele la adapost. 
Nu de alta, dar mi-e ca ii vin domnului Costica alte idei si nu e cazul sa mai intervina :))

8 comentarii:

  1. Eu nu am purtat niciodată cizme de cauciuc, nici nu știu de ce. Cred că mi-a fost teama că, deși m-ar apară de apă, nu m-ar apară și de frig. Dar de văzut îmi place să văd doamne și domnișoare purtând cizmulițe de cauciuc, mai ales dacă nu sunt chiar simple, cu buline cu buburuze, cu dungi, și în acest caz cu fundițe. Mi se pare o idee grozava sa le personalizezi asa, mai ales ca panglica poate fi înlocuită cu o alta care sa se asorteze cu pardesiu, greaca, etc.
    Desi ești pregătită de ploaie, eu îți urez o săptămână însorită! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am indragostit iremediabil de cizmele de cauciuc de la TinaR, acela a fost inceputul acum multi ani :) Mi-am cumparat o pereche de cizme mov/lila, pe care era un desen stilizat cu o soprana. Le mai am si acum, dar le port la tara.
      Nici mie nu mi-au placut dintotdeauna, dar cum zici si tu, cand le vezi atat de colorate, e imposibil sa nu te indragostesti.
      Trecand la aspectul practic, sa stii ca sunt si cizme captusite sau care au atasate sosete de blana. Deci pot fi purtate si pe vreme mai rece. Dar! ideal ar fi sa nu stai toata ziua cu el in picioare pentru ca transpira piciorul.
      Pentru alte nelamuriri, iti stau la dispozitie cu toate informatiile pe care le-am acumulat in multii ani de purtat cizme de cauciuc :))

      Ștergere
    2. Parcă mi-ai făcut poftă acuma... ☺

      Ștergere
    3. Hi, hi, ai grija mare ca nu te poti opri la o pereche :))

      Ștergere
  2. Asistentul Costica: "Sa strici tu bunatate de cizmulite dandu-le gauri ... Pfffffff ... Hai, mai degraba vezi daca vasul meu are boabe proaspete ca nu mai vreau sa ma trezesc in toiul noptii si sa n-am ce manca!" :)))
    Glumesc, sunt foarte dragute! ;;)
    (mie-mi place negrul pentru ca ma face sa ma pierd in multime, sa nu ies in evidenta)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i de gluma cu fluturatul boabelor, ma gandesc sa renunt la obiceiul asta tocmai de frica ca ma va trezi cand are el chef, noaptea ;))

      Ștergere
  3. Ce tare! Arata suuuper! Cred ca ideea ta va calatori...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ;;)
      M-as bucura daca postarea i-ar inspira si pe altii, pentru ca asta e si scopul :)

      Ștergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget