luni, 14 decembrie 2015

Colinde & Christmas Songs

Din cauza vremii calde nu reusesc nicicum sa intru in atmosfera de Craciun. De fapt, anul asta am fost defazata total, tot din cauza vremii prea calde. Desi intrasem in toamna, din cauza ca era foarte cald inca, eu eram tot in vara, mintea mea nu putea sa gandeasca "tomnatic". La fel mi se intampla si acum, din cauza iernii ca o toamna. Sincer, daca nu e zapada de Craciun, din partea mea poate sa nici nu mai vina :P
Sursa foto: Google image
Totusi!! De noi depinde sa ne simtim bine, sa vedem frumosul, in cazul nostru Craciunul care se apropie, sa ignoram uratul, in cazul nostru vremea prea calda si lipsa zapezii :P
Sa intram in atmosfera, nu?!
Cum altfel daca nu cu Colindele lui Stefan Hrusca. Craciunurile romanesti, traditionale, mi se par cele mai frumoase din lume - nu ca as sti foarte bine cu e pe la altii, dar acum am chef sa fiu subiectiva :P
Sursa foto: Google image
Oricat mi-ar placea pe la noi, imi place si atmosfera vintage, americana, asa cum mi-o imaginez eu. Deci nu puteau lipsi Cantecele de Craciun ale lui Frank Sinatra :) 
Sursa foto: Google image
O sa ma straduiesc cat pot sa simt Craciunul ca un copil!
Enjoy!

6 comentarii:

  1. Doar o zi, in Ajun intru in atmosfera cand impodobim bradul, vin colindatori si facem biscuiti, ascundem sub bradut cadourile... In rest nu am spiritul festiv deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu eram foarte atinsa de "spiritul Craciunului", incat de multe ori ma trezeam in vara ca zic "abia astept Craciunul" :)) Acum e neobisnuit pentru mine sa ma simt asa.

      Ștergere
  2. eu prefer sa ninga dupa Craciun.Si asa traficul din Bucuresti e cosmar, va fi si mai rau cu ultima sapt de scoala si cumparaturile cuvenite, iar daca da si o zapada s-a terminat :)).Dar, din ce am observat eu de cand stau in Bucuresti, de Craciun nu prea ninge, de la Revelion incolo incep zapezile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inceapa ninsoarea pe 24, da?! Sa fim impacate amandoua :))

      Ștergere
  3. Si eu m-am bagat fortat in stare...am pus wallpaper pe telefon, ringtone cu let is snow, am decorat casa, ascult colinde... dar parca ceva lipseste!

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget