miercuri, 11 noiembrie 2015

Cizme - o mică modificare

Imi plac foarte mult cizmele. Atat de mult incat am o pereche pe care o pot purta si vara. Si o port :)
Acum cativa ani, fix pe timpul asta, mi-am cumparat o pereche de cizme care si-a aratat defectele inca de la inceput. Fiind niste cizme de toamna-primavara, nu sunt captusite, pielea e destul de moale si una dintre ele se lasa prea mult in jos, fata de cealalta, in timpul mersului. 
 As fi renuntat la ele dar nu mi-am gasit alte cizme care sa-mi placa si pe care sa vreau sa le cumpar. Imi place un anumit fel de calapod care se gaseste foarte rar spre deloc. 
 M-am gandit ca daca le tai partea de sus - aveau un fel de manșetă - nu vor mai avea greutate si se vor mentine drepte in timpul mersului. Da, le-am taiat dar aratau cam neterminate. Le-am dus la cizmar, le-a tras cate o cusatura dar tot "neterminate" aratau.
Mult, mult m-am gandit ce sa le fac ca sa le pot purta pana gasesc sa-mi cumpar cizmele-cu-calapodul-preferat. Le-am dus iar la cizmar ca sa le decupeze un triunghi, asta in prima faza, apoi, ma gandeam eu, mi-o mai veni o idee.
  Da, mi-a venit ideea, dupa multe incercari ;)) - sa le cos niste-nasturei-nostimi pe care sa-i leg intre ei cu un siret.
 Triunghirile nu sunt tocmai la aceeasi dimensiune, am observat de cand le-am luat de la cizmar dar n-am mai comentat nimic pentru ca nu se va observa cu usurinta defectul asta.
Acum mi se par simpatice, o sa le port cu placere dar tot cu gandul la acele cizme cu acel calapod care sunt intr-un magazin, pe undeva ;))

5 comentarii:

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget