sâmbătă, 14 mai 2022

Din iarna...

 Cand mi-am cumparat laptopul,  imi imaginam ca voi avea 2-3 postari pe sapatamana, nu o postare la trei luni. M-a invins, insa, oboseala si nu mai am dispozitie sa deschid laptopul. Imi venise ideea sa postez in luna mai in fiecare zi, sa fie un fel de autoprovocare, dar am pierdut startul, asa ca ramane pentru luna iunie. Ca sa il parafrazez pe Caragiale, "am, n-am subiect, eu voi scrie zilnic in luna iunie"

Dar cum pana in iunie mai e, ma intorc putin in februarie. Am plecat din nou in Bucovina - spun "din nou" pentru ca e un fel de traditie sa ajungem in Bucovina in luna februarie. Acum am plecat in mod special pentru zapada dar dezamagirea a fost maxima pentru ca nu ninsese de mult iar zapada era doar pe partiile de ski nu si pe cele pentru sanie. Nu ar fi fost nici asta o problema, dar e cam dezolant sa nu vezi doar alb in zone de munte, iarna. 

Elena e o fire sportiva, ii face placere sa participe la sedintele de ski, dar prima dragoste ramane inotul. Am gasit foarte greu un club care sa o accepte la 4 ani, cei mai multi primesc copii la/de la +5 ani. Daca am fi asteptat implinirea varstei, pierdeam si timp. Ea la 5 ani a trecut la nivelul semi-avansati, iar de putin timp a trecut la "performanta" Nu ne dorim sa o fortam cu nimic, lucrurile decurg intr-un firesc normal si calm. 






Bucuria mare a fost ca i-am cumparat costum national cu doua ii vechi :) 

 





Ne-am imprietenit cu oamenii locului...
...si ne-am plibat cu caruta....
....dar nu am putut vizita schitul Sfantului Daniil Sihastrul, din motive obiective...

Va urma!
 

2 comentarii:

  1. Bravo! Va admir pentru toate ieșirile și pentru ca va ocupați atât de mult de Elena. Va avea multe amintiri frumoase din copilărie.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget