miercuri, 24 octombrie 2018

Accente shabby si reconditionari

Am crezut, prin primvara, ca voi avea timp sa reconditionez mai multe piese de mobilier. Dar acum am o lunga lista de asteptare. Fiind vorba de piese mari e nevoie de spatiu, lumina, timp si caldura.
Spatiu am in curte, la tara, sau la prietena mea care ma gazduieste cu lucrarile, intr-un spatiu foooooarte generos, lumina am de la anotimp, adica vara, iar caldura am de la soare.  Cele enumetare mai sus sunt caracteristicile verii. Se pare ca timpul...ah, timpul asta.... Daca n-am lucrat cand trebuia, mi-e ca trebuie sa mai astept sa treaca o iarnaaa......
Dar! Pana vine frigul vreau sa reconditionez, din mobilierul de la tara, macar lada din fotografie. O sa va povestesc amanuntit in alta postare. 
 In alta ordine de idei, in casa in sfasit e curat si am reusit sa fac schimbarile pe care mi le doream. Mai sunt ceva restante, dar e timp pentru toate.
 Am o sufragerie destul de shabby, am schimbat ceasul - are aspect invechit, cum imi place mie,

 Am eliminat obiectele decorative care nu-mi placeau si le-am inlocuit cu unele care imi plac, dar sunt si practice, am gasit intrebuintare pentru toate, nu am cumparat doar ca sa cumpar, de dragul shopingului. 

 Imi plac sursele de lumina calda, care fac o casa mai cozy. 


 Pentru ca este vorba de mine, totusi, am si cateva "prostioare" dragi - care nu sunt deloc prostioare in viziunea mea :D ci obiecte care indulcesc atmosfera. 



 Cam atat acum despre sufragerie, urmeaza sa va mai povestesc pe parcurs ce bifez toate schimbarile pe care le am in plan.

 Cuierul!! Nu e ce am vrut eu, as fi ales Burgundi de la Annie Sloan pentru ca am nevoie de culoare in casa, e prea mult alb, iar culoarea peretilor nu e chiar ce arata esantionul, m-am trezit cu o culoare mai deschisa decat mi-as fi dorit.
Cuierul este, as putea spune, comanda speciala, pentru ca l-am facut dupa cum mi-a cerut sotul meu.
E destul de shabby, l-am vopsit cu ivoarul de la Borma Wachs, am folosit sabloane iar agatatorile le-am vopsit cu vopsea-spray negru.








 Cum spuneam, am nevoie de culoare in casa, la Burgundi de la Annie Sloan nu renunt, deja stiu care vor fi urmatoarele reconditionari!
Cu drag, pana data viitoare!


5 comentarii:

  1. Ai putea schimba culorile pereților în nuanțe gen: lila, verde, albastru, bej inchis.As face holul albastru:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai schimb nimic pentru ca asta ar însemna alta zugrăveala 😁 și nu-mi mai trebuie mulți ani de acum înainte 😁
      Cred ca mă înțelegi 🤭

      Ștergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget