joi, 22 octombrie 2015

Coș de răchită - o mică modificare

Carei fete nu-i plac coșurile de răchită? Cred ca sunt putine :) Si mie imi plac mult! Sunt rustice, cozy si foarte practice. Cum sa nu le ai in casa (in numar cat mai mare, as spune eu, spre disperarea jumatatii mele :)) )? 
Am primit asta vara, un cos de rachita, mare, cu capac. Bucurie mare pe capul meu, doar ca in locul dantelutei erau niste franjuri maro, chicioși, din matase, care il faceau sa para mai mult oriental si nicidecum rustic. 
 In locul lor am pus dantela pe care o vedeti, i-am facut butoniera, si dintr-o data cosul meu era rustic. L-am pus la loc de cinste si am inceput sa-l folosesc. Acum nu m-as mai putea lipsi de el pentru ca mi-e chiar foarte util!
Dunga neagra pe care o vedeti in stanga este coada lui Costica :D
 Mi-o fi placand mie, dar trebuie sa-i placa si domnului director Costica. Nu am scapat de el nici cand am fotografiat cosul. Dormea profund, dar nu a mai contat. A venit, a dat rotocoale, l-a mirosit...se pare ca-i place ;)) 
Ce ma faceam daca nu-i placea? Poate ma punea sa schimb dantela :)))

13 comentarii:

  1. Domnul director Costică cred ca lucrează la controlul calității. Dar coșul a trecut cu bine de control, cum sa nu-i placa piticului, când e asa de simpatic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl.director e asa de impasibil ca nici nu-ti dai seama ce gandeste :)) I-o fi placut. Sau nu. Cui ii pasa?! :D Sau mai mult i-au placut florile, el e un fel de "taurasul Ferdinand"

      Ștergere
  2. Urmaresc micile schimbari pe care le faci, dar de MARE efect. Cat de mult conteaza detaliile! Imi place tot ce faci! Costica e un dragut! Cosurile acestea sunt si dragostea mea ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ador micile schimbari efecte mari! Multumesc :)

      Ștergere
    2. Asa simt si eu, ca detaliile conteaza. Imi plac lucrurile/obiectele care au un "ceva".

      Ștergere
  3. foarte dragut!
    imi plac, mai ales cele de picnic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos este! :X
    Nu e doar rustic, ci si romantic.

    PS: Intrebai ce te faceai daca nu-i placea cosul d-lui Costicuta.
    E simplu: afara cu pisica din casa! :D De directori din astia care doar mananca si dorm, si nu fac nimic, insa comenteaza, e plina lumea, asta mai lipseste: o pisica cu figuri :D:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu zici acolo de rau despre Costica sau despre parlamentarii nostri? =))
      Ei mananca, dorm si nu fac nimic :))

      Ștergere
  5. Foarte dragut ti-a iesit cosuletul :) Si eu am cateva si sigur mai imi trebuie multe :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina, l-am recunoscut pe Costica! Te-am pierdut din vedere la un moment dat, cand ti-ai inchis celalalt blog. Ce bucurie pentru mine sa te regasesc acum! Mi-a fost dor de tine! am de recuperat. Abia astept sa iti rasfoiesc noul blog :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ingrid, bine ai venit in noua mea casuta virtuala. Eu va urmaresc pe toate, ca inainte, doar ca nu m-am aratat.
      Despre Costica ce sa mai zic...e mare, mare vedeta :)) Nu esti singura care m-ai recunoscut datorita lui :)) No comment.

      Ștergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget