Am folosit:
✿ 2 kg rosii
✿ putin ulei de masline
✿ doi morcovi potriviti
✿ o radacina de pastarnac
✿ o telina potrivita
✿ 4 cepe mai mititele sau 2 mai mari
✿ cativa catei de usturoi
✿ sare
✿ bulion de ardei sau un ardei kapia
✿ un gogosar
✿ sare si mirodenii (eu am pus oregano, maghiran, busuioc si cimbru)
✿ ardei iute, dupa gust
✿ o lingura de otet
Toate blenduite si fierte pe aragaz, in tuci, pana se obtine o pasta mai groasa. Ideal este sa taiati de mana toate ingredientele, pentru ca sosul trebuie sa fie grosier, nu fin, dar eu m-am grabit. Mie mi-au iesit 5 borcanele mici.
:)) cand am citit titlul zic uite Alina s-a inscris la un curs de salsa:) Reteta o voi incerca negresit,am sa i adaug si ardei iute:)
RăspundețiȘtergereMie nici nu mi a trecut prin cap :)))
ȘtergereAm modificat titlul, cred ca e mai bine acum.
ȘtergereArata tare tare bine ,..pare usor tare de facut si rezultatul pare garantat.Multumim si..pofta buna..
RăspundețiȘtergereMultumesc, spor la treaba :) !
ȘtergereVad ca nu va opriti din experimentat diverse bunatati. :D
RăspundețiȘtergerePofta buna!
ehe, si din ce am facut in ultima vreme (mustar, salsa) eu nici nu mananc ;))
Ștergere