vineri, 10 iulie 2015

Cuier - transformare shabby

Nici nu sunt prea multe de spus. Tata avea acest cuier, nici nu mai stia de el, il tinea intr-o lada. O lada frumoasaaaa, frumoasaaaaaa, frumoasa pentru ca e veche dar trebuie reconditionata. De cand mi-a venit ideea sa-l transform, am stiut exact cum va arata. Shabby, cum altfel! ;;)
Cam asta a iesit. 






4 comentarii:

  1. Faci toate asa de ingrijit, de perfect de parca sunt din magazin. Imi place tare tare, cu niste prosoape din in sau panza cu margini dantelate ar arata minunat. Toate cochetam cu decupajul, dar tie chiar iti iese;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Anca. Mi-ai scris frumos :)
    Inca putea sa iasa si mai bine, dar invat din mers. Nu am folosit vernis pentru decupaje, din cauza ca e scump, am folosit lac normal pentru lemn. Am observat ca doar zonele care au SI lac adeziv raman albe. Restul parca "se spala". Observi ca de in jurul trandafirilor zona este alba, asta e secretul. Pana acolo am intins adezivul. Ar fi fost perfect daca ramanea cuierul alb, dar e bine si asa. Deja l-am agatat pe perete, la tara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. A iesit incantator.imi place mult si cred ca l-ai facut al tau pastrandu-i semnificatia,vechimea ...nostalgia..Este deosebit.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)
      O semnificatie nu are, nu e mostenire de familie :P, dar va avea de acum incolo!

      Ștergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget