miercuri, 24 decembrie 2014

Cum am impachetat cadourile de Crăciun

De anul trecut am incercat sa dau o nota personala aspectului cadourilor de Craciun. Atunci m-am axat pe etichete. In acest an, de mare folos a fost pistolul de lipit cu silicon. Cu ajutorul lui am facut braduti, casute si fulgusori din bete - de agatat in brad - pe care le-am facut cadou de Sf Nicolae, alaturi de salam de biscuiti si un borcanel de gem de ananas, toate homemade. Din pacate nu am facut fotografii la tot ce am mesterit.
 Revenind la cadourile de Craciun, am incercat sa-l personalizez pe fiecare in parte. Nu sunt extraordinar de multumita de ce a iesit - nici macar de fotografii :P - pentru ca nu imi place cromatica. Am lucrat cu ce am avut in casa, si pe ici, colo, culorile mi se par putin triste dar tot va arat ce am facut :)
 Cadoul valiza - in realitate e reusit, in foto nu se vede prea bine, dupa cum spuneam - dar ca sa intelegeti ce am vrut sa fac, iata fotografia originala:
Sursa : Pinterest
Unui alt cadou i-am legat imprejur, dar intr-o parte, cateva fire de lana verde pe care am lipit un ciucure rosu si o fundita.
 Cadoul clovn este pentru un copil, cum altfel, urechile, ochii si nasul sunt facute din ciucuri. Ar fi fost ideal daca foloseam hartie uni si culori mai aprinse la urechi, in loc de verde inchis. Sper sa nu se sperie copilasul :))
 Cadoul sosetuta este preferatul meu pentru ca are un aer rustic. Marginea am lipit-o cu silicon, sus i-am pus o fundita, iar cusaturile sunt reale, adica utile, pentru ca acolo nu s-a lipit hartia si am preferat sa cos. Mie mi se pare ca a iesit dragut.
 Cam asa arata (o parte din) cadourile de anul asta, nu sunt foarte reusite sau nu neaparat pe gustul meu, dar stiu ce am de facut anul viitor.
Craciun fericit!

2 comentarii:

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget