Ingrediente :
- 250-300 gr.biscuiti
- 1 pachet unt sau margarina
- 7 linguri apa
- 3 linguri cacao
- 3 linguri zahar
- 200 gr.nuci
- rahat, stafide, esenta de rom, zahar vanilinat/vanilie - dupa gust
- noi am mai pus si visine din visinata si chiar alune
- fulgi de nuca de cocos
Mod de preparare:
Untul/margarina si apa se pun pe foc. Cand s-a topit untul se adauga toate ingredientele, in afara de biscuiti si fulgii de cocos. Dupa ce s-au omogenizat se adauga si biscuitii maruntiti, se amesteca 5-10 minute.
Compozitia se pune in folie alimentara tapetata cu fulgi de nuca de cocos, i se da o forma rotunda si se da la rece. Dar asta siguri stiti :)
Pofta buna!
Inca o rețetă pe placul meu!De mult caut rețete să fie la gramaj și lingura, pahar,etc... Chiar o voi incerca și pe aceasta!
RăspundețiȘtergereÎncearc-o liniștită! Am făcut salam de biscuiți, după o perioadă lungă, respectând rețeta. Nu dă greș!
Ștergere