luni, 20 iunie 2022

Livada cu Lavanda

Imi doresc de multi ani sa vizitam un camp cu lavanda. Anul trecut am ratat din cauza ploilor. Dar anul asta am zis ca nu mai pot lasa sa-mi scape. Stiam ca avem o plantatie relativ aproape  de casa, am sunat sa cer informatii, dar nu se putea vizita. Insa tot ei mi-au recomandat Livada cu Lavanda. 

"Un loc de poveste aproape de Bucuresti dar totusi departe de zgomot, poluare si stress" - asa se prezinta ei pe pagina de FB

Nu am mai stat pe ganduri, am pornit intr-acolo! Cam trei sferturi din drum este spre "tara" noastra, doar ca la un moment dat am facut stanga. O zona foarte frumoasa, scurta calatorie a fost o placere. Sate curate, case ingrijite, de oameni gospodari. 

Cand ne-am apropiat de plantatie, am zarit de la distanta o mare pata de culoare. E ceva mirific!

Am parcat, apoi am mers pe jos aproximativ 100 m. Desi era doar 6 dupa amiaza, se auzeau deja greierii. Nu mai incetam sa ma bucur si sa admir, in acelasi timp. 

Nici nu stiu ce-ar mai fi de spus! Daca nu ati avut ocazia pana acum sa vizitati o plantatie cu lavanda, nu ezitati. 

Inca este luna ei!







 


 





 



 



 






7 comentarii:

  1. Uau ce poze frumoase ați făcut!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc 🤗 Fotografia e una dintre pasiunile mele, dar abandonată în ultima vreme. Insă vreau s-o reiau serios.

      Ștergere
  2. Frumoase poze. Nu am fost niciodata intr-un camp cu lavanda asa mare. E ceva ce etrecut pe lista de vizitat. Poate vom reusi anul acesta.
    Succes cu reluarea pasiunii de a fotografia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îți mulțumim pentru vizita si pentru cuvintele frumoase. Va așteptăm și în acest sezon mai ales ca vom avea proiectii de film în aer liber și vom deschide un glamping lângă câmpul de lavanda. Pentru alte informații urmăriți www.livadaculavanda.ro

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget