duminică, 20 august 2017

Jurnalul unei femei simple

Pentru azi…
Duminica, 19 iulie, 16:24
Pe fereastra
Soare, soare, soare, soare, soare…..soare….si prea caaaaaald!!!!!!
In bucatarie
Mancare de la mama, de la vecina, desert de la soacra. O fi bine? :D
  In casa...
Liniste si curat.
Sunt imbracata
Cu rochita de strada, nu m-am schimbat de cand am venit. Trebuie sa ma arunc cu totul in cada. Daca ma gandesc bine, cred ca si Mura a lasat ceva bale pe mine J))
Ascult
Cum huruie PC-ul.
Mesteresc
Cutii si am trecut de prima etapa din transformarea unei usi vechi, in cuier.
Citesc
Balciul desertaciunilor
Intentionez
Acum nu ma pot gandi la ce intentionez. Gandesc doar pe termen scurt, pentru ca mai e foarte putin pana la concediu si sunt foarte multe de facut. Nu e timp de visare!
Ma gandesc…
La bagaje, drum, iar bagaje, iar drum, la serviciu, la bagaje, la…..rufe de calcat, spalat, la bagaje, mici  cumparaturi & comp.
Imi doresc...
Sa treaca concediul mai repede. Nu stiu de ce, dar ma streseaza de data asta. Cred ca din cauza drumului lung si ora de plecare a ferryboat-ului care pune presiune pe noi.
Sunt recunoscatoare...
Pentru sanatate.
Astept cu nerabdare...ramane ca data trecuta
Sa treaca concediul…care nici nu a inceput. Sunt ciudata rau: inca inainte de a pleca in concediu, astept cu nerabdare intoarcerea, iar la intoarcere imi pare rau ca s-a terminat si as vrea inapoi. HELP!!!
Imi plac
Cizmele mele noi dar…..uzate. N-am reusit sa ma abtin, si mi-am cumparat cizme uzate, doua perechi, de la reduceri. Imi place tot ce e rontzait si rustic. De la mici prostioare pana la mobila si cizme. Jumatatea mea m-a intrebat foarte serios: ‘ai, Alina, o sa porti tu asa ceva??!! DA!! Sunt cele mai frumoase cizme. Am zis! (si mai stiu pe cineva care o sa lesine cand va citi asta)
Nu-mi plac…
Oamenii destepti care fac pe desteptii
Saptamana care a trecut
Am terminat de calcaaaaat!! Nu mai calcasem de o luna J) In rest rutina.
Ieri…
Caldura, mestereala, Mura.
Azi..
Cald!
Planuri pentru sfarsitul saptamanii…
Pregatiri de concediu si inceput de concediu.
Cateva planuri pentru saptamana care urmeaza
Sa ma organizez bine. La serviciu trebuie sa termin ce e de terminat, acasa sa fac bagaje incet, incet, dar bine. Data trecuta am uitat acasa samponul, pasta de barbierit si peria de par. Cu primele doua s-a rezolvat, dar nu vreti sa stiti cum mi-a stat parul 10 zile J)))
Un citat preferat pentru azi...
Nu am un citat (nici) pentru azi J

O fotografie de azi...de ieri, daca nu e cu suparare.
Floare de glicina, spre ofilire - o planta superba

2 comentarii:

  1. Desigur ca nu stiu la cine te-ai referit, dar tin sa te anunt c-am lesinat si eu cand am citit ca ti-ai cumparat cizme rontaite. Lesinat de spaima/oripilare :)))) :P
    Alinuta, fii cuminte si nu te mai gandi prea mult, mai mult decat trebuie. Prea multe ganduri strica (cam in orice situatie, cred) si asa ajungi sa astepti momentul cand te intorci in loc sa fii bucuroasa ca pleci. Drum bun si Doamne ajuta! Si daca o sa uiti cate ceva acasa, nu-i nimic, rezolvi din mers ca si anul trecut (mie-mi place tare parul cret/ondulat nedichisit, asa ca din punctul meu de vedere parul a fost perfect in vacanta trecuta). Asta apropo de help-ul pe care l-ai cerut.
    Concediu placut si sa va intoarceti cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai fix la tine m-am gandit =))))))
    Si mie imi place, uneori, parul nedichisit, dar acum nu se mai aseaza bine daca nu e aranjat pentru ca e scurt Nu stii ca m-am tuns?! (Un fel de bob)

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget