sâmbătă, 1 martie 2014

Ruladă cu cașcaval

Ingrediente:

Pentru foaie:
  • 250 ml apa
  • 100 gr unt
  • 125 gr faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
Se fierb apa si untul, cand dau in clocot se pune toata faina si se amesteca. Se lasa ra racit cat sa nu mai fie fierbinte, apoi treptat se pune cate un ou si se omogenizeaza. Fiind o compozitie relativ moale se va intinde cu lingura pe foaie de copt in tava, si se coace pana se rumeneste. 
Dupa ce s-a copt se lasa la racit, se pune alta foaie de copt deasupra si se rastoarna pentru a ne folosi de partea care a stat pe tava. 
Compozitie:
  • 100 ml smantana
  • 150 gr cascaval
Se unge cu smantana toata suprafata foii apoi se rade cascavalul pe razatoarea mare se intinde, de asemenea pe toata suprafata foii, se ruleaza, se prinde cu scobitori si se mai lasa la cuptor aproximativ 30 de minute la 190*C.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget