duminică, 20 august 2017

Meştereli

Cald, cald, dar mai si muncim.
Am terminat cutia de armata.Am lacuit-o pe exterior, in interior am vopsit-o cu vopsea pe baza de ulei. Am vrut s-o fac alba dar nu avea la magazinul din sat, asa ca am luat bej. 
 Am mai mesterit o alta cutie din lemn. O sa tot vedeti modelul asta, v-am zis ca am vreo 7.
 Am cumparat colorant rosu pentru vopsele pe baza de apa, ca sa amestec cu cremul pe care il aveam si sa scot roz. In realitate de o nuanta mult mai linistita, nu "tipa" asa ca in foto. Nu stiu de ce aparatul, cu noul obiectiv, "aprinde" culorile. O fi de la mine :P
 Balamalele le-am scos, ca sa pot vopsi in voie si frumos, iar pe ele le-am facut negre. Imi place contrastul de culori deschise, cu putin accent negreu. V-am mai spus-o si pe asta! Revenind la cutia de armata, i-am lipit pe fund autocolant cu trandafirasi. Am cumparat patru suluri de la Lidl, hotarata sa imbrac lada frigorifica, dar nu imi ajunge. Ca tot a venit vorba: avem o lada frigorifica uratica rau, trebuie sa-i fac ceva. Am suportat-o prea mult! :))
 Ah...usa de la casa veche. Se rupe ceva din mine, chiar daca o s-o fac frumoasa si o s-o pun in casa.  Nu vreau prea mult modernism in jurul meu, dar el da navala :(((
 Usa pe care o vedeti, e una dintre usile de la intrarea in casa veche. Ce frumos se construia candva!!
Deocamdata am spalat-o si am pus-o in casa, exact acolo unde vreau s-o agat pe perete cand va fi cuier. 

Si lada de armata are locul ei. 

Cutia simpla de lemn arata asa:  Am ales special aceste culori pentru ca intentionez s-o fac cadou unei mamici, cu cateva lucrusoare de nou nascut. Sunt mici si incap aranjate frumos.
Sa aveti o saptamana frumoasa!

4 comentarii:

  1. Ador astfel de cutii!!! Imi plac amandoua...ce minunatii o sa isi gaseasca locsorul acolo!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa cutia dar usa este fantastica imi place mult deabia stept sa o vad renovata.Violeta

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget