marți, 24 ianuarie 2017

Ruladă din cartof ras

Daca e zi libera, mi se pare ca e week-end, ma gandeam la "Jurnal..." ;))
Am vazut pe FB, nu mai stiu pe ce pagina, o rulada care are baza pe cartof ras. N-o sa dau cantitati, nici eu nu le-am notat, doar o sa va explic cum se face. Cantitatile, tava, le alege fiecare dupa necesitati.

Se rad cartofii, se amesteca cu 2-3 oua batute, sare, piper si mirodenii, cat se doreste. In reteta originala cartoful se amesteca si cu morcov ras, eu n-am pus. 
Se intinde amestecul pe hartie de copt, intr-un strat gros, si se da la cuptor pana se coace cartoful.
Apoi peste "clatita" aceasta de cartof se pun bacon, jambon sau ce ne trece prin cap :P, cascaval, parca si putin smantana - eu nu am pus - se ruleaza si se mai lasa la cuptor 10-15 minute.

Ce mi-a placut a fost ca nu e o mancare complicata, bucataria nu s-a murdarit, n-au fost multe vase de spalat, iar mancarea e satioasa. 

Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Eu faceam in tigaie si nu o mai rulam, dar ideea de a o baga la cuptor e si mai tare. Multumesc!
    Si eu tot la jurnal ma tot gandesc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai bine la cuptor ca nu trebuie sa stai langa tigaie si nici nu se face miros :D

      Ștergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget