sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Jurnalul unei femei simple

Pentru azi...
Sambata, 28 noiembrie, 6:31.
Pe fereastra...
Nu vad nimic ;)), e inca intuneric dar sigur e foarte intunecat, sunt nori si e foarte frig. Doar e cod galben de vreme "rea".
In bucatarie...
Miros de cafea, curat, dar nu dupa standardele mele, trebuie sa fac un update :)) 
In casa...
Miros de cafea - s-a imprastiat mirosul in toata casa :) curat, dar nu dupa standardele mele, trebuie sa fac un update :))
Sunt imbracata...
E ora 6:35, sunt imbracata in pijama si capot. Sa mai zic ca de la Oysho? ;))
Ascult...
Nimic. E liniste.
Mesteresc...
Acum nimic, dar in uscatorie asteapta cuminte la pièce de résistance. E vorba de un scaun care acum arata deplorabil si care are o istorie comica rau. O sa va povestesc despre el neaparat.
Citesc...
Prea putin ca sa poata fi mentionat. Abia reusesc sa duc la bun sfarsit 2-3 pagini de carte. Trebuie sa remediez problema neaparat!!!
Invat/am invatat... 
Ca atitudinea face mult(e).
Intentionez...
Sa lansez o provocare, in primul rand pentru mine. Simt nevoia unei dezintoxicari dupa atata urât din ultima vreme...
Ma intreb...
Cum o s-o scot la capat cu masina de cusut?? Habar nu am ce model sa-mi cumpar. Uof...
Ma gandesc…
La multe. 
Sper/imi doresc...
Sa invat sa cos si sa fac lucruri frumoase. 
 Sunt recunoscatoare…
Pentru pace. Ne-am obisnuit cu ea si nu ne mai dam seama cat de importanta e. 
Astept...
Sa treaca iarna. E un anotimp frumos daca stai la caldurica, dar nu toata lumea are parte de asta.
Vreau…
Sa (mai) cumpar materiale pentru decupaj, ca sa il fac frumusel pe scaunul din uscatorie ;))
Unul din lucrurile preferate...
Merceriile si librariile. Pentru mine, uneori!!!, merceriile sunt ca un muzeu. Ma uit indeluuung si admir, de multe ori fara sa cumpar nimic =)) Iar librariile au ceva magic. In primul rand e liniste si miroase frumos, a carte. Magia vine tocmai de la carti. Nu stii niciodata la ce sa te astepti atunci cand deschizi una. Afli pe parcurs :)
Nu-mi plac...
Nu-mi place frigul.
Saptamana care a trecut...
A trecut? Cand?? :((
Ieri…
Plin, agitat, frig.
Azi…
Ca ieri.
Planuri pentru sfarsitul saptamanii…
Da, dar nimic deosebit.
Cateva planuri pentru saptamana care urmeaza...
Ca toata lumea, cred. In prima parte a saptamanii ne relaxam, plimbam, vizitam, in a doua recuperam ce n-am facut in prima parte :))
Un citat preferat pentru azi...
N-am :D
O fotografie de azi...
Nu-i de azi si nu-i fotografia mea. Dar sa intram in atmosfera Craciunului, zic!
O imagine pe care eu o ador :)
Sursa : Wallpaper here 

6 comentarii:

  1. Eu am o masinuta ruseasca, dar...cand imi voi cumpara una noua, imi voi lua un Brother (am auzit numai reviewri bune-bn27 ma tenta, dar...nu am finalizat tranzactia niciodata). Si eu tot in uscator imi vosesc lucrurile:)) care urmeaza sa fie salvate:). Sa ai un week-end calduros si plin de inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru sugestie, am vazut ca are pret bun.
    Tot folosesc uscatoria pana mi-or sari vecinii in cap :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de ce, nu prea te recunosc in jurnalul asta :))
    Masinuta mea e Singer Tradition 2250 (costa in jur de 750-800 de lei, dar in perioade de reduceri are un pret bun - asa am si luat-o, la reducere si-am dat 550 lei pe ea). Daca m-as pricepe la masini de cusut ... te-as ajuta cu sfat, dar nu stiu. :( Am ales modelul asta pentru ca mi-a placut, pentru ca e micuta si draguta :)) (e usor de strans si depozitat, are maner pentru transport) si am ales marca Singer cu gandul la bunica mea care a fost croitoreasa si care toata viata a cusut cu o masina Singer veche, cu pedala. Singer = amintiri din copilarie si incredere. Deci, vezi, criteriile mele nu sunt profesioniste ;)), insa nu m-am pacalit cu ea. Din punctul meu de vedere coase foarte bine, n-am avut probleme si a fost numai buna pentru prostioarele mele pe care le mai cos din cand in cand.
    Cauta review-uri pe internet in functie de scopul pentru ca vrei s-o ai, uita-te pe youtube la tutoriale cu masini diverse. Si nu scapa perioada de reduceri ca sa ai si un pret bun. Din fericire sigur mai vine o perioada cu reduceri, in preajma Craciunului, daca nu reusesti sa te hotarasti la un model acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai eu as alege o masina de cusut, cu inima deschisa, doar daca ar fi roz =))
    Specificatiile tehnice nici n-ar mai conta :)) - deja am pus ochii pe una cu mult rosu , care imi place pentru ca e vesela. Ce marca e?! Ce mai conteaza?! =))
    Acum vorbind serios, din cate am observat, Brother ofera mai mult decat Singer la acelasi pret si se pare ca si Brother au calitate buna.
    Da, ma cam grabesc sa prind ofertele de BF pe ultima suta de metri. Aveam banii pentru masina de spalat, vroiam s-o schimb, dar m-am razgandit pt ca masina functioneaza doar ca s-a invechit. Banii s-au transformat in storcator de fructe, cu melc si urmeaza masina de cusut. Sper!

    De ce nu ma recunosti in jurnalul asta?



    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am un Janome ieftin... bun. Am dat 600 lei acum cativa ani. Mi-a fost frica sa cumpar masina la care visam, cu 400 lei mai scumpa, ca daca nu voi fi in stare nici macar un tiv sa fac? Si acum visez la Brother Innovis. I-am recomandat-o unei prietene (Handmadeina, daca o stii) si este foarte multumita de ea. Acum imi pare rau ca nu am avut rabdare si curaj sa dau mai multi bani atunci. Tu cum esti atenta la detalii micute, dar care schimba tot, cred ca ai fi incantata de cusaturile ornamentale. Avantaj la Brother e ca au reprezentante cam peste tot si se gasesc usor piese de schimb in caz de ceva.
    Sper sa iti gasesti masinuta care sa te multumeasca. E tare buna, utila sa o ai in casa. Cel mai mult imi place sa transform hainele cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc! Da, si eu tot catre Brother inclin.

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget