vineri, 28 noiembrie 2014

Cadouri homemade - brăduț din crenguțe

Pentru ca ne apropiem de sarbatori, ma gandeam sa schimb putin imaginea blogului, un header cu tematica de Craciun, alte culori... Dar nu-mi prea venea sa fac schimbarile astea pentru ca mie imi place enooorm combinatia de bej/maro + bleu/turcoaz.
Azi am inceput sa confectionez incet, incet cadouase pentru Craciun si uite ce a iesit : un brad din crengute pe care am lipit stelute de anason si nasturi bleu-turcoaz ;))
Imi place asa de mult combinatia asta, incat imi pare rau ca brazii sunt verzi si nu maro, ca sa-i pot impodobi in nuantele preferate.

2 comentarii:

  1. Imi place mult! E un mod tare ingenios si ieftin de a face un lucru frumos.
    Si eu as zice sa nu schimbi bannerul pentru ca un site care-si schimba des aspectul isi poate bulversa/pierde cititorii ocazionali pentru ca ei ajung sa nu mai fie siguri daca se afla pe acelasi site. Ai niste fulgi (in cercul din banner) pentru iarna, un copacel cam desfrunzit pentru toamna, o pasare pentru vara, floricele la meniuri pentru primavara. Le-ai acoperit pe toate, deci poti sa stai linistita cu turcoaz si maro ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aha, uite ca nu ma gandisem ca "le-am acoperit pe toate:. De aspectul actual al blogului nu ma desprind pentru ca e prea pe gustul meu :P

    RăspundețiȘtergere

Vă mulțumesc pentru vizită și comentarii, cu drag

Postari recente

Recent Posts Widget